Klassisk massage

 

Klassisk massage er for dig der ønsker en behandling, hvor muskelinfiltrationer lokaliseres og behandles samtidig med at du får en afstressende effekt af massagen. Målet her er at komme i dybden, uden at det gør så ondt at du ikke kan slappe af.


Jeg anvender greb fra den klassiske sportsmassage, men med et roligere tempo, som er karakteristisk for den svenske massage. Musklerne æltes og løftes og hermed strømmer iltbærende blod til musklen og muskelinfiltrationer nedbrydes. Muskelinfiltrationer er endnu ikke fuldt forstået, men skyldes sandsynligvis at muskelfibrene i visse områder af en muskel, spænder mere end resten af musklen og forhindrer ilt i at forsyne dette område tilstrækkeligt. Det føles smertefuldt og ømt. Den klassiske massage i Klinik Bodhi har både til formål at nedbryde muskelinfiltrationer og frigive afstressende og smertelindrende hormoner. Du vil derfor opleve at behandlingerne er både behagelige og dybdegående. 


Metoden bygger på at den mest effektive behandling af langvarige smerter og spændinger er et samarbejde med kroppen og at du skal kunne følge med mentalt.

Jeg tilbyder både en helkropsbehandling på 60 minutter og en delkropsbehandling på 30 minutter. Tiden er reel tid på briksen.


Helkropsmassage 60 min. : 475 kr.


Delkropsmassage 30 min. : 275 kr.


Klippekort (gyldighed 6 måneder):

5 x 60 min. : 2125 kr (425 kr. pr. behandling)


5 x 30 min. : 1225 kr. (245 kr. pr. behandling)


Meditativ massage 90 min.: 675 kr.


Klippekort (gyldighed 6 måneder):

5 x 90 min. : 3000 kr. (600 kr. pr. behandling)


Japansk cosmo lifting - den originale metode


Japansk cosmo lifting er en fantastisk ansigtsmassage, der både løsner spændinger, stimulerer ansigtsmuskulaturen og har en opstrammende effekt.

I Klinik Bodhi består den af flere dele: stimulering af nervepunkter, refleksterapi, liftingtrin og muskelstimulation. Der afsluttes med en kort kølende krystalkuglemassage. Denne originale metode er udviklet af Lone Sørensen.

Under behandlingen anvendes afrensning, hybenolie, lifting maske, saltopløsning og hybencreme.


Der kan ikke gives Japansk lifting ved nylige laserbehandlinger, injektioner med botox eller ved hudlidelsen rosacea.


Behandling af 1 arm 30 min.: 250 kr.

Introtilbud: 150 kr. for første behandling


Klippekort (gyldighed 6 måneder):

5 x 30 min: 1100 kr. (220 kr. pr. behandling)

Hotstonemassage

Hotstonemassage er en terapeutisk behandlingsform udviklet af indianerne for flere hundrede år siden. Varmen fra stenene trænger dybt ned i musklerne og løsner op for spændinger. Der masseres hele tiden med sten, mens der samtidig kan ligges sten til opvarmning af andre områder. En dybdegående og meget afstressende helkropsbehandling.


Hotstonemassage er særligt velegnet til anspændte muskler uden, eller kun med få, egentlige infiltrationer samt til at bekæmpe stress og spændinger relateret til stress. Hotstones er desuden meget effektive til at varme bindevævet hurtigt op i forbindelse med klassisk massage, så der kan arbejdes dybere med eventuelle infiltrationer.


Hotstones bør ikke anvendes på områder med akut inflammation. Her kan i stedet anvendes coldstones eller området kan undgås.

Cupping 30 min.: 250 kr.

Cupping/klassisk massage 60 min.: 475 kr.

Meditativ massage

 

Meditativ massage kombinerer klassisk massage og healingsmassage. Der tales ikke under behandlingen, da det er vigtigt at du har fuld opmærksomhed på hvad der sker i din krop. Jeg anvender elementer fra healingsmassagen som stationære hold og tryk samt inddrager energicentrene (chakras). Tempoet er desuden langsommere end i den klassiske massage.


Meditation har vist sig at have gavnlige effekter på kredsløbet, stress, depression og angst samt hukommelse og læring. Behandlingen kan danne rammen om en kropsscannings-meditation, der bl.a. anvendes som en effektiv metode til at håndtere kroniske smerter. Hvis du ikke kender til meditation og/eller kropsscanning, får du en kort vejledning inden vi starter.


Denne massage er særligt velegnet ved smertefulde lidelser, som for eksempel fibromyalgi eller endometriose, hvis de dybere tryk tåles dårligt, men alle kan have rigtig god effekt af denne massage.


Japansk cosmo lifting 75 min.: 550 kr.

Introtilbud: 400 kr. for første behandling


Klippekort (gyldighed 6 måneder):

5 x Japansk cosmo lifting: 2500 kr. (500 kr. pr. behandling)

Behandling af tennis-/golfalbue eller karpaltunnelsyndrom


En blid, men effektiv behandling til lindring og behandling af disse smertefulde lidelser. Indeholder fasciefrigørelse, muskelenergiteknik, oscillation og håndmassage. Ved tennis-/golfalbue benyttes der desuden en kort koldstensmassage af det inflammerede område. Ved karpaltunnelsyndrom gives en udvidet håndmassage.

Hotstonemassage 75 min.: 550 kr.

Introtilbud: 400 kr. for første behandling


Klippekort (gyldigt i 6 måneder):

5 x Hotstonemassage 75 min: 2500 kr. (500 kr. pr. behandling)

Cupping massage


Cupping (massage med sugekopper) er efterhånden ganske udbredt og velkendt. Det er oprindelig en gammel kinesisk form for behandling, men jeg anvender den primært efter vestlige principper. Det vil sige jeg anvender cupping på muskelinfiltrationer og triggerpunkter samt på bindevæv. Cupping kan både bruges stationært på udvalgte punkter og som egentlig massage med sugekopperne, hvor de glides frem og tilbage på huden. Afhængig af teknikken der vælges, kan der behandles både muskelvæv og bindevæv. 

Der kan ikke behandles med cupping ved akutte skader, blødningsforstyrrelser, indtag af blodfortyndende medicin eller ved diskusprolaps.

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes